Free E-book

În anul 2008 am pășit pentru prima dată pe drumul dezvoltării personale. A trecut ceva timp de atunci. În tot acest timp am rămas cu același entuziasm ca la început pentru descoperirea și înțelegerea potențialului uman.

În cartea de față am adunat patru dintre cele mai importante principii pe care eu le-am aplicat și m-au ajutat nespus de mult până acum și vreau să ți le ofer și ție.

“Sunt patru principii simple și patru povestiri care te vor ajuta să devii conștient de modul în care oamenii își provoacă singuri unele din cele mai grave situații din viață, doar prin modul lor de a gândi și prin atitudinea pe care o au.”

Sunt niște idei foarte ușor de înțeles și de aplicat în situațiile concrete din viață, iar atunci când ai integrat aceste principii viața ta e creionată în altfel de culori.

E-book-ul “4×4 Principii și Povestiri NLP pentru Viața de Zi cu Zi” a fost lansat în februarie 2015 și sute de persoane l-au citit și au început să aplice ideile pe care le-am drescris. Practic am trecut doar acele principii pe care le poți aplica chiar de azi și nu necesită niciun fel de pregătire, de aceea descarcă-l cu încredere și bucură-te de el.

button

Citește cartea, aplică principiile și bucură-te de viață!

Dacă vrei să începi să investești mai mult în dezvoltarea ta, să-i înțelegi mai bine pe cei din jurul tău și să-ți șlefuiești abilitățile de comunicare, te invit să participi la unul dintre cele mai complexe program de dezvoltare personală din acest moment.

Unde? 

Târgu Mureș, Cluj Napoca și Baia Mare

Când? 

În luna florilor. Mai 2020

Cât timp?

Nici mai mult nici mai puțin decât 7 luni.

Vreau să aflu mai multe…

Mă interesează programul în Târgu Mureș

Mă interesează programul în Baia Mare

Mă interesează programul în Cluj Napoca