Free E-book

În anul 2008 am pășit pentru prima dată pe drumul dezvoltării personale. A trecut ceva timp de atunci. În tot acest timp am rămas cu același entuziasm ca la început pentru descoperirea și înțelegerea potențialului uman.

În cartea de față am adunat patru dintre cele mai importante principii pe care eu le-am aplicat și m-au ajutat nespus de mult până acum și vreau să ți le ofer și ție.

“Sunt patru principii simple și patru povestiri care te vor ajuta să devii conștient de modul în care oamenii își provoacă singuri unele din cele mai grave situații din viață, doar prin modul lor de a gândi și prin atitudinea pe care o au.”

Sunt niște idei foarte ușor de înțeles și de aplicat în situațiile concrete din viață, iar atunci când ai integrat aceste principii viața ta e creionată în altfel de culori.

E-book-ul “4×4 Principii și Povestiri NLP pentru Viața de Zi cu Zi” a fost lansat în februarie 2015 și sute de persoane l-au citit și au început să aplice ideile pe care le-am drescris. Practic am trecut doar acele principii pe care le poți aplica chiar de azi și nu necesită niciun fel de pregătire, de aceea descarcă-l cu încredere și bucură-te de el.

button